Scutec textil refolosibil Charlie Banana cu inserturi din cânepă, Sophie La Girafe Pink

149,00 RON (TVA inclus)
Livrare: GRATUIT in toata tara pt comenzi peste 200 Ron; 15 Ron sub aceasta suma.
Stoc limitat
Disponibil in stoc

Descriere

Acest scutec lavabil este mărime unică şi poate fi folosit de la naştere până la oliţă, pur şi simplu ajustând capsele şi elasticul de la picioruşe, pe măsură ce bebeluşul creşte.

Fiecare scutec textil vine cu 2 absorbante, care pot fi folosite împreună sau separat. Pentru noapte sau pentru perioade mai lungi se pun ambele inserturi. Inserturile din cânepă sunt renumite pentru capacitatea mare de absorbție, ceea ce le face inserturi ideale pentru noapte!

Scutecul are interiorul din material natural, bumbac organic 100%. Iar absorbantele ce se pun în interiorul scutecului sunt pe o parte din cânepă, pe cealaltă parte din micropolar pentru a putea fi folosite în mai multe moduri, cum puteți citi mai jos.

Așadar dacă sunteți în căutare de fibre naturale și organice pentru fundulețul bebelușului dumneavoastră, ați ajuns în locul potrivit! Interiorul moale și luxuriant din bumbac organic lasă să treacă lichidul în interior către absorbantele lavabile. 

Absorbantele Charlie Banana® de cânepă sunt create special pentru copiii care urinează foarte mult, așa numiții ”heavy wetters”. De acum, când ieșiți mai mult timp de acasă, în timpul somnurilor de zi sau de noapte scutecul Charlie Banana cu două inserturi de cânepă vă va salva. Aceste inserturi au 4 straturi în interior - 2 straturi de microfibră și 2 straturi de polar de cânepă compus din 55% cânepă și 45% bumbac. Aceasta e o combinație excelentă pentru că microfibra absoarbe repede, iar cânepa poate reține o cantitate mare de lichid.


Scutecele Charlie Banana sunt în primul rând scutece textile refolosibile cu buzunar. Deci sunt uşor de folosit, e aproape ca şi cum ai folosi un scutec de unica folosinţă. Nu trebuie să legi nimic, să înfăşezi copilul, nu trebuie să te stresezi că nu ştii nimic despre scutecele textile lavabile. Introduci absorbantul în scutec şi eşti gata! Când dai jos scutecul, scoţi absorbantul din interior şi le speli la maşină. Faptul că poţi scoate absorbantul te va ajuta, pentru că timpul de uscare al scutecului va fi mai scurt. Ce poate fi mai simplu?

Cu acest scutec primiți cele mai noi inserturi Charlie Banana, care au pe o parte polar (microfleece). Ceea ce înseamnă că le puteți folosi și în afara buzunarului, cu polarul înspre pielea bebelușului, caz în care scutecele Charlie Banana se transformă în scutece textile AI2 (All-in-two).

În plus, nu uitați de sistemul patentat Charlie Banana de folosire a scutecului cu inserturi de unică folosință, care face ca scutecele Charlie Banana să fie și scutece HIBRID:


Cum funcţionează sistemul hibrid?

Iubim scutecele textile ecologice pentru beneficiile lor multiple. Dar după ce am vorbit cu mai mulţi părinţi care folosesc scutecele lavabile, ne-am dat seama că încă achiziţionează scutece de unică folosinţă pentru anumite ocazii, cum ar fi în vacanţe sau când îşi lasă copilaşii cu bunicii.


Buzunarul din faţă îţi dă opţiunea de a introduce un absorbant de unică folosinţă pentru aceste ocazii speciale. Cu scutecele Charlie Banana®, ai ce e mai bun din ambele “lumi” ale scutecelor!

charlie_banana

Scutecele textile Charlie Banana® modelul nou cu inserturi cu polar sunt un sistem “3-în-1” de scutece refolosibile (de aceea unii le numesc AIO - All-In-One, nu pentru că ar fi cusute dintr-o bucată, ci pentru că pot fi trei feluri de scutece într-unul singur).


Opțiunea 1 - scutec textil cu buzunar


Dacă se foloseşte insertul textil lavabil, acesta se poate introduce cu totul în buzunăraş, cum au fost și până acum toate scutecele textile Charlie Banana.Opțiunea 2 - scutec textil AI2, cover cu insert - NOU!

Această nouă opțiune e dată de inserturile care au pe o parte polar. Astfel, dacă doriți puteți să le puneți chiar lângă pielea copilului, fără să le mai introduceți în buzunar.

Opțiunea 3 - scutec hibrid cu insert de unică folosință

Dacă se foloseşte insertul de unică folosinţă, acesta nu stă liber în interiorul scutecului, ci e fixat într-o nişă mică a buzunarului. Inserturile de unică folosinţă sunt fabricate din fibre de bambus, celuloză şi o cantitate mică de SAP (sodium poliacrylate) pentru absorbţie. Sunt total biodegradabile.Despre elasticul de la picioruşe:


De multe ori ni se întâmplă să fie prea largi scutecele textile la picioruşele copiilor. Mai ales când ei cresc şi se subţiază. Dar scutecele lavabile refolosibile Charlie Banana au un elastic cu care se poate ajusta cât de strânse să fie scutecele la picioruş, ca să fie totul sigur.

Sistemul One-Size de la Charlie Banana s-a modernizat pentru a nu consuma mult din timpul părinților și pentru a oferi o tehnologie de dimensionare eficientă și de calitate. Astfel, acum aveți parte de același material din elastic ca în versiunile anterioare ale scutecelor de mărime unică, dar puteți acum să ajustați ușor elasticul de la picioare cu un design ca cel al sutienelor, care nu alunecă. Puteți astfel să schimbați dimensiunea scutecului de la mic la mare într-un pas foarte rapid și ușor. Mult mai repede de manevrat decât clasica bandă elastică cu nasture.

Și e mai puțin complicat la fiecare schimb de scutec decât sistemul altor mărci, cu capse multe în exterior. Elasticul acesta poate rămâne setat pe o anumită mărime până când bebelușul mai crește, nu e nevoie la fiecare schimb de scutec să reglați niște capse în plus de pe fața scutecului pentru ajustarea mărimii scutecului. 

Pasul 1: 

Adjustați banda de elastic la mărimea dorită și asigurați-vă că partea de sus a elasticului e trasă complet în jos între prima și a doua bară a plasticului. 

Pasul 2: 

Trageți elasticul prin deschizătura dintre a doua și a treia bară, de sub cataramă, în sus. 

Pasul 3: 

Strângeți catarama și ascundeți excesul de elastic în buzunarul din colț de lângă capse


in general, corespondentul mărimii cu vârsta bebelușului ar fi: 

XS 0 - 6 luni
S 6 - 12 luni
M 12 - 18 luni
L 18 - peste 30 luni 

Elasticul trebuie să fie fix, dar să nu lase urme roșii pe piele. 


Mărimi: Scutecul Charlie Banana mărime unică se folosește de la naștere până aproximativ la 3 ani (2,7 kg - 16 kg).

  • Talie: de la 25 cm la 61 cm
  • Coapsă: de la 11,5 cm la 35,5 cm
  • Înălțimea scutecului: 30,5 cm - 40,6 cm

Materiale: Materialul de lângă pielea copilului este polar moale, care e hipoalergenic și nu se pătează. Fără chimicale, fără parfum, fără clor.

Fața impermeabilă a scutecului: 100% Poliester, laminat cu Poliuretan. Buzunarul scutecului: 100% Poliester. 

Insert-sus: 100% Poliester, jos: 88% Fibre biconstituente (80% Poliester, 20% Nailon), 12% Poliester,

Fabricat în China.

Instrucțiuni:

Vă recomandăm să puneți 2 inserturi în interiorul scutecului Charlie Banana® atunci când ieșiți pentru mai mult timp, sau în timpul somnurilor. Unii copii udă mai multe scutece decât alții. Nu folosiți niciun fel de cremă sau unguent atunci când folosiți scutecele Charlie Banana®. Doar așa le veți menține capacitatea de absorbție. 


Instrucțiuni de îngrijire: 

Puteți spăla la mașina de spălat cu apă rece sau caldă, maxim 40℃. Folosiți detergent prietenos cu scutecele textile (ecologic, fără enzime, fără balsam), în cantitate corespunzătoare. Nu FOlosiți balsam sau clor. Nu călcați. Uscați la aer sau pe un program de delicate la uscător. 


Sfaturi: 

In cazul in care eziți daca să folosești scutece textile sau nu, încearcă-le întâi în timpul nopții, pentru că bebelușii nu prea fac treaba mare noaptea.

Pentru curățare ușoară, puneți un liner deasupra. Folosiți absorbante de unică folosință în deplasare. 


Premii:

Mother & Baby Awards 2017, Eco Excellence Awards 2016, Babylist Best 2016, Eco Excellence Awards 2015, Mother and baby Bronze Awards 2010, The Kiwi Awards 2011.


Charlie Banana - bun și pentru copii, și pentru planetă!

Operation Smile - Charlie Banana® donează o parte din câștiguri unei asociații caritabile, Operation Smile, care oferă apoi operații orale gratuite copiilor din toată lumea, care au nevoie pentru a repara ”buza de iepure” sau alte probleme faciale.

Project Child Save - Charlie Banana® donează de asemenea din câștiguri și organizației non-profit Project Child Save, care se dedică localizării și recuperării copiilor răpiți și vânduți în sclavie sexuală.

Majoritatea produselor Charlie Banana™ au fost testate în mod independent dacă au substanțe nocive și, pentru că au trecut cu bine aceste teste, au primit certificatul STANDARD 100 by OEKO-TEX®.

✅ STANDARD 100 by OEKO-TEX® este un sistem de certificare independent, bazat pe parametri științifici de menținere a sănătății consumatorilor.  Certifică faptul că un produs este foarte sigur și este cea mai cunoscută ”etichetă” pentru textilele sigure.

✅ STANDARD 100 by OEKO-TEX® are ca scop să vă mențină în siguranță, la distanță de substanțele nocive.

✅ Până acum s-a obținut această certificare pentru: scutecele textile, scutecele de înot, chiloțeii de antrenament pentru oliță, șervețele, inserturi pentru scutece, aleze (salteluțe pentru schimb), absorbante feminine.

✅ De acum, puteți fi siguri că aceste produse au fost testate dacă au peste 350 de substanțe toxice, cu un set de criterii științifice stricte, dincolo de orice reglementări universale clasice. Și nu conțin aceste substanțe! Produsele Charlie Banana sunt acum ȘI MAI SIGURE


Informatii generale despre scutecele textile:Cumpărate frecvent impreună

Detalii

Tipuri de scutece
Scutece cu buzunar

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review