Marsupiu ergonomic Boba Air - Negru

Boba
313,00 RON (TVA inclus) 348,00 RON
Livrare: GRATUIT in toata tara pt comenzi peste 200 Ron; 15 Ron sub aceasta suma.
Boba
Stoc limitat
Disponibil in stoc
Vezi alte optiuni

Descriere

Vă prezentăm BOBA AIR, versiunea nouă și îmbunătățită!

 • Mai confortabil ca oricând, noul Boba Air are un șezut mai adânc, care îl sprijină pe copil și mai bine decât înainte într-o poziție ergonomică.
 • Deschiderile pentru piciorușe sunt acum căptușite pentru a nu-i fi incomode copilului, să nu le simtă că îi lasă urme sau îl strâng.
 • Bretelele sunt ușor căptușite pentru a nu fi incomode părinților, însă cu o spumă tip plasă 3D, care lasă pielea să respire și care nu sunt prea mari pentru a pierde la capitolul ”marsupiu compact”. Boba Air se poate în continuare împacheta mic cât un portfard, pentru a-l putea avea oricând la îndemână, în poșetă, în buzunarul căruciorului, în torpedoul mașinii, în geanta pentru scutece. Și e la fel de ușor!

Ce înseamnă acestea? Același marsupiu compact și ușor, dar mult mai comod pentru tine și pentru copilul tău!


Caracteristici:
- e fabricat din nailon ușor
- șezut ergonomic pentru copii
- glugă inclusă în marsupiu, le sprijină căpșorul celor mici la somn, îl protejează pe copil și de soare, și de ploaie și se poate ține în buzunar când nu e folosită
- sprijină minunat bebeluși între 7 și 20 kg
- se potrivește adulților cu mărimi între XS și XXL
- 100% ușor de curățat
- foarte ușor de împachetat

- Împachetat este cât un port-fard
- două opțiuni de purtare: cu copilul în față pe piept sau cu copilul în spate stil rucsac
- e ușor (317 grame), compact și se împachetează frumos în buzunarul propriu
- bretelele se potrivesc perfect părinților cu înălțime între 1,52 metri și 1,91 cm
- centura de la brâu se poate poziționa la orice dimensiune între 63 cm și 148 cm.
- spătarul marsupiului are o înălțime de 40,6 cm, pentru a-i sprijini pe copii în siguranță pe măsură ce cresc.

BobaAir este simplu de folosit, este foarte ușor și este ergonomic! Este carrier-ul perfect pentru orice părinte – când nu mai vrei să-l folosești, doar îl împachetezi, tragi fermoarul și îl pui bine în geantă.

BobaAir este un Soft Structured Carrier (SSC), adică un marsupiu ergonomic și sănătos pentru copii. Se poate folosi pentru copii între 6.8 kg și 20.4 kg. Boba oferă anumite caracteristici inovatoare:


Este compact și se împachetează ușor:  BobaAir cântărește doar 317 grame și se împachetează înăuntrul buzunarului propriu, arătând la final ca un port-fard, și putându-se astfel depozita ușor. Îl puteți pune apoi în orice geantă mică sau poșetă sau în torpedoul mașinii, și nu vă va îngreuna sau încurca. În plus, faptul că se împachetează în propriul buzunar vă ajută să nu vă stresați unde puneți borseta carrier-ului atunci când acesta e desfăcut și îl folosiți.


Copilul se poate purta în față sau în spate: Acest marsupiu ușor este fabricat dintr-un material rezistent în așa fel încât poate fi folosit pentru a purta copii și în față, și în spate, copii cu greutatea între 6.8 și 20.4 kg.


E din nailon: BobaAir este fabricat din material 100% nailon special, similar celui care se folosește la fabricarea parașutelor, pentru a fi ușor, simplu de curățat și foarte durabil. Materialul de nailon vă permite de asemenea să împachetați marsupiul repede în buzunarul lui propriu fără stresul ca s-ar șifona – nu e nevoie de împachetare atentă. In plus materialul este potrivit si pentru vara, fiind racoros.


Are glugă pentru somn și buzunar: marsupiul BobaAir include o glugă pentru somn și un mare buzunar pentru a ține gluga atunci când nu o folosiți. Gluga poate fi utilizată și pentru a-i proteja copilului capul de soare sau de ploaie, sau pentru a-i sprijini capul și a-i oferi liniște atunci când adoarme.


Designul marsupiului BobaAir este creat pentru a se potrivi părinților de toate formele și dimensiunile fără a trebui cumpărate alte accesorii sau extensii de curele. Toate cataramele sunt complet ajustabile și are și benzi elastice pentru a strânge excesul bretelelor după ce ați ajustat marsupiul pentru dumneavoastră și copilul dumneavoastră.


Este cel mai ușor marsupiu ergonomic de pe piață, și în același timp este cel mai mic atunci când e împachetat. Se împachetează în propriul buzunar, la final arătând ca un port-fard mic și ușor și putând astfel să fie stocat oriunde, chiar și într-o poșetă sau un torpedo de mașină. S-au folosit aceleași catarame și același design ca și la Boba Carrier 4G. Diferențele sunt, pe lângă materialul de nailon care înlocuiește bumbacul (pentru dimensiunea mică, greutatea infimă și simplitatea împachetării), și faptul că marsupiul Boba Air nu are întărituri la centura din talie.


Ne vin în minte o mulțime de situații în care ne-ar fi prins bine un Boba Air până acum:

 • La o nuntă, un botez sau o petrecere, unde nu mergem cu o geantă mai mare în care să încapă marsupiul SSC cu bretele căptușite. Și unde atunci când puiul se distrează în afara brațelor, nu vrem să rămânem cu carrier-ul prins în talie.
 • La o ieșire la cumpărături, unde mai vrea pe jos sau în căruciorul de cumpărături, și dintr-o dată vrea să adoarmă în Boba, sau vrea să stea în brațe, sau vrea să fie alăptat.
 • La un picnic, sau pe plajă, sau în parc la locul de joacă, sau la orice ieșire la care de obicei îi place să se joace pe jos, dar din când în când vrea în brațe, sau vrea să adoarmă sau vrea să fie alăptat.
 • Când mergeți în vizită la niște prieteni, și e posibil ca la un moment dat să vrea să adoarmă (și să doarmă liniștit și fericit la dumneavoastră în brațe) sau să vrea să fie alăptat fără stimulii puternici din jur.
 • Când nu vreți să vă plimbați de mână cu cel mic în parc având la brâu un SSC gol.
 • În orice situație în care știți că vreți economie de spațiu în bagaje, în poșetă, în mașină, și un carrier mai mare împachetat v-ar încurca.
 • Când juniorul vrea în brațe foarte foarte rar, și nu mai are sens să purtați tot timpul în geantă un carrier mai mare. Dar totuși vreți să aveți la îndemână unul mic și ușor pentru situațiile când e extenuat și vrea în brațe.
 • În aeroporturi, când înainte de check-in trebuie să predai tot, cu mult timp rămas de petrecut doar cu juniorul în așteptarea îmbarcării. Îți rămâne la îndemână doar un bagaj mic, care vrei sigur să fie și ușor! Și în care trebuie să ai și o gustare pentru cel mic, puțină apă, o jucărie, telefonul, actele, etc. Sigur Boba Air va fi mult mai utilă decât orice alt marsupiu!
 • Concluzia e că nu e de ținut în casă. Ci în geantă dacă mergeți mult pe jos, sau în torpedo-ul mașinii dacă de obicei călătoriți astfel prin oraș sau în afara lui. Așa, în orice situație neprevăzută, e la îndemână. Poate știți acele momente în care vă gândiți ”ah, ce aș fi vrut să am un marsupiu la mine!”. Ei bine, țineți-l pe Boba Air la îndemână tot timpul, nu vă va încurca.


Mod de întreținere: nu se spală cu apă fierbinte, și nu se folosesc substanțe puternice care ar putea dăuna materialului laminat. Din același motiv trebuie ținut departe de surse de căldură.

Cum se poartă copilul în față în Boba Air:

Cum se poartă copilul în spate în Boba Air:

Cat de repede se impacheteaza Boba Air?

Detalii

Categorii
Brand
Versiuni Boba
Boba Air

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review