Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Scutecila.ro (scutecila.ro).

Site-ul Scutecila.ro (scutecila.ro) este operat de societatea NITU C.C. PFA, cu sediul in Aleea Lunca Siretului 10, bl.M45B, sc.3, et.5, ap. 110, sector 6, Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul F40 /1178 /2012. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului Scutecila.ro (scutecila.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Scutecila.ro (scutecila.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Administratorul Scutecila.ro (scutecila.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Scutecila.ro (scutecila.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului Scutecila.ro (scutecila.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Scutecila.ro (scutecila.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul Scutecila.ro (scutecila.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Scutecila.ro (scutecila.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@scutecila.ro

Comanda 

După plasarea comenzii pe site, trebuie să primiți un e-mail în care se confirmă înregistrarea comenzii dumneavoastră în sistem. Aceasta nu este confirmare de comandă. Disponibilitatea produselor și data aproximativă a livrării va fi confirmată telefonic și/sau printr-un e-mail ulterior.

Politica de retur:

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Produsele comandate prin intermediul magazinului www.scutecila.ro pot fi returnate dacă sunt nedeteriorate şi fără urme de utilizare, cu etichetele originale, în ambalajul original nedeteriorat, acesta fiind parte a produsului.

Tariful de returnare este suportat de către cumpărător. Menţionăm că se va returna contravaloarea produselor, fără cheltuielile de livrare in valoare de 14 Ron, suportate de Scutecila.ro la expedierea coletului. ! Sumele achitate vor fi rambursate în cel mult 14 zile de la data returnarii produselor.


Adresă de returnare:

NITU C.C. PFA, Bucuresti, sector 6, Aleea Lunca Siretului , 10, Bl. M45B, sc.3, et.5, ap. 110, interfon 110Anularea comenzilor, refuzul livrării si refuzul coletelor

Comenzile plasate prin intermediul magazinului www.scutecila.ro pot fi anulate prin E-mail sau telefonic pâna în momentul preluării coletelor de către firma de curierat. În momentul procesării comenzii, clientul va primi un E-mail generat automat iar statusul comenzii se va schimba în ”expediat”. Din acest moment comanda nu mai poate fi anulată!

Firma de curierat are obligatia contractuală de a încerca livrarea coletelor de două ori. În cazul în care clientul a fost contactat de către firma de curierat și a refuzat preluarea din alte motive decât ”colet deteriorat”, acesta este obligat conform legislației în vigoare (legea comerțului  electronic: Legea 51/2003, Legea 365/2002, Legea 363/2007 și OUG 174/2008) să achite ca daune și despăgubiri, interese în valoare de 40 Ron pentru transportul tur-retur. 

www.scutecila.ro administrat de NITU C.C. PFA  îsi rezervă dreptul de a limita cantitățile sau de a refuza livrarea unei comenzi fără explicații suplimentare. In aceste cazuri clientul va fi anuntat telefonic sau prin e-mail, iar sumele plătite în avans (transfer bancar sau plata online) vor fi returnate în contul specificat de client, în termen de maxim 14 zile. 

www.scutecila.ro  administrat de NITU C.C. PFA își rezervă dreptul de a modifica termenii  și condițiile generale precum și ale promoțiilor/ofertelor speciale fără o notificare prealabilă a clientului. Se vor aplica termenii și condițiile valabile în momentul finalizării comenzii.  Recomandăm să consultați secțiunea de termeni și condiții înainte de a finaliza comanda.

În cazul în care prețul sau unele caracteristici ale produsulul au fost greșit introduse în baza de date a www.scutecila.ro sau afișate greșit din cauza unor erori, iar livrarea nu a fost efectuată, NITU C.C. PFA iși rezervă dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul despre eroarea apărută.

Securitatea datelor personale

Datele cu caracter personal sunt folosite în scopul confirmării, procesării și livrării comenzilor precum și informarea clienților referitor la noutățile și promoțiile magazinului.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date, modificată şi completată, şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, NITU C.C. PFA are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate.

Clientul are dreptul de a refuza prelucrarea datelor personale şi de a solicita ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, este necesară o cerere scrisă, datată şi semnată la contact@scutecila.ro


Reclamații

Dacă sunt probleme în legătură cu conținutul coletului, vă rugăm să ne contactați în maxim 3 zile de la primirea coletului. Eventualele reclamații vor fi soluționate pe cale amiabilă. În cazul în care acest lucru nu este posibil, competenţa revine instanţelor de judecată române.


Dispoziții finale

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.  
  
  

Categorii produse

  

  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?

  

  

Marturiile clientilor

 

Sunt foarte multumita de ssc Lanny lamb. Este original.

Victoria

Vezi mai multe marturii