Showroom

                    

Te așteptăm in showroom-ul Scutecila.ro unde poți testa și cumpăra marsupii ergonomice, hăinuțe din lână merinos, coliere pentru babywearing și alăptare, scutece textile, pălării și ochelari de soare.

În cadrul showroom-ului poti beneficia de consultanță în alegerea marsupiului potrivit de la un consilier certificat "Die Trageschule Dresden" - considerată cea mai bună școală specializată în Babywearing.

La achiziția unui sistem de purtare din cadrul magazinului beneficiați de:

  • consultanță în babywearing, alegerea marsupiului adecvat varstei bebelusului dvs. si in acelasi timp confortabil pentru purtator.
  • testarea mai multor sisteme de purtare 
  • 3 reglaje ulterioare pentru sistemul achiziționat

In cazul in care in urma sedintei de consultanta doriti sa achizitionati un sistem de purtare, se va achita tariful de 50 Ron. 

În cazul în care doriți doar consultanță și testare (fără a achiziționa un sistem de purtare) se va achita tariful standard in valoare de 150 Ron.

Sesiunea de consultanță poate dura maxim 40 de minute.

Dacă aveți deja un sistem de purtare tip SSC (cu catarame), dar întâmpinați dificultăți în reglarea acestuia, oferim consultanță. Pentru acest serviciu, tariful este de 70 Ron.

Program Showroom: 

Organizare showroom in contextul actual legat de COVID-19.

Rugam fiecare vizitator sa utilizeze masca de protectie.

Pentru a limita contactul intre mai multi clienti, fiecare vizita/sesiune de consultanta se limiteaza la maxim 40 de minute.

Luni - vineri:  11.00 - 18.00

Sambata:       10.00 - 14.30

Duminica:      inchis

Pentru vizita in showroom, va rugam sa ne contactati pentru programare la numarul de telefon 0754.57.27.67

Contact:

Telefon: 0754.57.27.67; email: contact@scutecila.ro

Adresa:

Bucuresti, sector 6, Str. Sergent Ion Marcu, nr.14, sc.2, ap.1, parter, interfon 01 (Intre mall-ul Plaza Romania si AFI Cotroceni, in spatele benzinariei Lukoil de pe bdv. Timisoara). Sediul este pozitionat la scara 2, chiar la mijlocul blocului - in fata scarii veti vedea un covor verde.

Locuri de parcare: Va rugam parcati pe cele 2 locuri de parcare disponibile in fata scarii (in stanga si in dreapta copacului taiat). De asemenea, exista si locuri nerezindentiale in imprejurimi (de ex. cele de pe strada Vasile Adam).
Mijloace de transport in comun:

RATB: 137, 138

Tramvai: 8, 25, 35 


Modalitati de plata in showroom:

- Cash

- Card

- Transfer bancar

Pentru orice alta intrebare nu ezitati sa ne contactati telefonic: 0754.57.27.67