Showroom


Te așteptăm in showroom-ul Scutecila.ro unde poți testa și cumpăra marsupii ergonomice, hăinuțe din lână merinos, coliere pentru babywearing și alăptare, scutece textile, pălării și ochelari de soare.

În cadrul showroom-ului beneficiezi de consultanță în alegerea marsupiului potrivit de la un consilier certificat "Die Trageschule Dresden" - considerată cea mai bună școală specializată în Babywearing.

La achiziția unui sistem de purtare din cadrul magazinului beneficiați în mod GRATUIT de:

  • consultanță în babywearing
  • testarea sistemelor de purtare
  • 3 reglaje ulterioare pentru sistemul achiziționat

Sesiunea de consultanță poate dura intre 20 minute si maxim 1 ora.

În cazul în care doriți doar consultanță și testare (fără a achiziționa un sistem de purtare) se va achita tariful de 100 Ron. Dacă în maxim 14 zile decideți să achiziționați un sistem suma se va scădea din valoarea produsului achiziționat.

Dacă aveți deja un sistem de purtare tip SSC , dar întâmpinați dificultăți în reglarea acestuia, oferim consultanță. Pentru acest serviciu, tariful este de 30 Ron.

Program Showroom: 

Luni, Miercuri, Vineri: 10.00 - 17.00

Marti, Joi:                     10.00 - 18.30

Sambata:                      10.00 - 14.00

Duminica:                     inchis

Va rugăm sa ne anuntati vizita in showroom cu un telefon in prealabil la numarul 0754.57.27.67

Contact:

Telefon: 0754.57.27.67; email: contact@scutecila.ro

Adresa:

Bucuresti, sector 6, Str. Sergent Ion Marcu, nr.14, sc.2, ap.1, parter, interfon 01 (Intre mall-ul Plaza Romania si AFI Cotroceni, in spatele benzinariei Lukoil de pe bdv. Timisoara). Sediul este pozitionat la scara 2, chiar la mijlocul blocului - in fata scarii veti vedea un covor verde.

Locuri de parcare: Va rugam parcati pe cele 2 locuri de parcare disponibile in fata scarii (in stanga si in dreapta copacului). De asemenea, exista numeroase locuri nerezindentiale in imprejurimi (de ex. cele de pe strada Vasile Adam).
Mijloace de transport in comun:

RATB: 137, 138

Tramvai: 8, 25, 35 


Modalitati de plata in showroom:

- Cash

- Card

- Transfer bancar

Pentru orice alta intrebare nu ezitati sa ne contactati telefonic: 0754.57.27.67