Showroom

                    

Te invităm in showroom-ul Scutecila.ro unde poți testa și cumpăra marsupii ergonomice, hăinuțe din lână merinos, coliere pentru babywearing și alăptare, scutece textile, pălării și ochelari de soare precum si toate celelalte produse disponibile pe site-ul nostru.

Consultanță babywearing

În cadrul showroom-ului poti beneficia de consultanță în alegerea marsupiului potrivit de la un consilier certificat "Die Trageschule Dresden" - considerată cea mai bună școală specializată în Babywearing.

La achiziția unui sistem de purtare din cadrul magazinului beneficiați de:

  • consultanță în babywearing, alegerea marsupiului adecvat varstei bebelusului dvs. si in acelasi timp confortabil pentru purtator.
  • testarea mai multor sisteme de purtare 
  • reglarea sistemului achizitionat pe toata durata purtarii acestuia (in cadrul showroom-ului)

In cazul in care in urma sedintei de consultanță doriți sa achizitionați un sistem de purtare, se va achita tariful de 60 Ron. 

În cazul în care doriți doar consultanță și testare (fără a achiziționa un sistem de purtare) se va achita tariful standard in valoare de 200 Ron.

Sedinta de consultanță este gratuita in cazul copiilor cu nevoi speciale.

Dacă aveți deja un sistem de purtare tip SSC (cu catarame), dar întâmpinați dificultăți în reglarea acestuia, oferim consultanță. Pentru acest serviciu, tariful este de 70 Ron.

Pentru consultanță babywearing este necesară o programare cu cel putin o zi in prealabil, la numarul de telefon 0754.57.27.67

Testare scaune auto

Oferim consultanță, testare si montare gratuită pentru scaunele auto Axkid.

Pentru testare scaune auto este necesară o programare cu cel putin o zi in prealabil, la numarul de telefon 0754.57.27.67

Program Showroom: 

Sambata - 23 octombrie - showroom-ul este inchis

Organizare showroom in contextul actual legat de COVID-19.

  • Rugam fiecare vizitator sa utilizeze masca de protectie.
  • Pentru a limita contactul intre mai multi clienti, fiecare vizita/sesiune de consultanta se limiteaza la ~40 de minute.

Luni - vineri:  11.00 - 18.00

Sambata:       10.00 - 14.30

Duminica:      inchis

Va rugăm sa ne anunțați vizita in showroom, la numărul de telefon 0754.57.27.67

Contact:

Telefon: 0754.57.27.67; email: contact@scutecila.ro

Adresa:

Bucuresti, sector 6, Str. Sergent Ion Marcu, nr.14, sc.2, ap.1, parter, interfon 01 (Intre mall-ul Plaza Romania si AFI Cotroceni, in spatele benzinariei Lukoil de pe bdv. Timisoara). Sediul este pozitionat la scara 2, chiar la mijlocul blocului - in fata scarii veti vedea un covor verde.

Locuri de parcare: Va rugam parcati pe al 2-lea loc din stanga scarii. De asemenea, exista si locuri nerezindentiale in imprejurimi (atat pe strada Ion Marcu cat si pe strada Vasile Adam).
Mijloace de transport in comun:

RATB: 137, 138

Tramvai: 8, 25, 35 


Modalitati de plata in showroom:

- Cash

- Card

- Transfer bancar

Pentru orice alta intrebare nu ezitati sa ne contactati telefonic: 0754.57.27.67