Showroom

                    

Te așteptăm in showroom-ul Scutecila.ro unde poți testa și cumpăra marsupii ergonomice, hăinuțe din lână merinos, coliere pentru babywearing și alăptare, scutece textile, pălării și ochelari de soare.

În cadrul showroom-ului beneficiezi de consultanță în alegerea marsupiului potrivit de la un consilier certificat "Die Trageschule Dresden" - considerată cea mai bună școală specializată în Babywearing.

La achiziția unui sistem de purtare din cadrul magazinului beneficiați în mod GRATUIT de:

  • consultanță în babywearing, alegerea marsupiului adecvat varstei bebelusului dvs. si in acelasi timp confortabil pentru purtator.
  • testarea sistemelor de purtare
  • 3 reglaje ulterioare pentru sistemul achiziționat

Sesiunea de consultanță poate dura maxim 40 de minute.

În cazul în care doriți doar consultanță și testare (fără a achiziționa un sistem de purtare) se va achita tariful de 150 Ron. Dacă în maxim 14 zile decideți să achiziționați un sistem suma se va scădea din valoarea produsului achiziționat.

Dacă aveți deja un sistem de purtare tip SSC , dar întâmpinați dificultăți în reglarea acestuia, oferim consultanță. Pentru acest serviciu, tariful este de 70 Ron.

Program Showroom: 

Sambata, 15 August - showroom-ul va fi inchis.

Organizare showroom in contextul actual legat de COVID-19.

Rugam fiecare vizitator sa utilizeze masca de protectie. La intrarea in incinta (pe peretele din stanga), exista un dispenser cu dezinfectant - il puteti utiliza cu incredere.

Pentru a limita contactul intre mai multi clienti, fiecare vizita/sesiune de consultanta se limiteaza la maxim 40 de minute.

Luni - vineri:  11.00 - 18.00

Sambata:       10.00 - 14.30 (Programarile pentru sambata se fac cu cel putin o zi in prealabil)

Sambata, 15 August - showroom-ul va fi inchis.

Duminica:      inchis

Pentru vizita in showroom, va rugam sa ne contactati pentru programare la numarul de telefon 0754.57.27.67

Contact:

Telefon: 0754.57.27.67; email: contact@scutecila.ro

Adresa:

Bucuresti, sector 6, Str. Sergent Ion Marcu, nr.14, sc.2, ap.1, parter, interfon 01 (Intre mall-ul Plaza Romania si AFI Cotroceni, in spatele benzinariei Lukoil de pe bdv. Timisoara). Sediul este pozitionat la scara 2, chiar la mijlocul blocului - in fata scarii veti vedea un covor verde.

Locuri de parcare: Va rugam parcati pe cele 2 locuri de parcare disponibile in fata scarii (in stanga si in dreapta copacului taiat). De asemenea, exista si locuri nerezindentiale in imprejurimi (de ex. cele de pe strada Vasile Adam).
Mijloace de transport in comun:

RATB: 137, 138

Tramvai: 8, 25, 35 


Modalitati de plata in showroom:

- Cash

- Card

- Transfer bancar

Pentru orice alta intrebare nu ezitati sa ne contactati telefonic: 0754.57.27.67