Showroom

La showroom-ul Scutecila.ro poti vedea, testa si cumpara marsupii ergonomice (Manduca, Boba 4G/Boba Air, Isara, LennyLamb, Kokadi, Emeibaby, Tula, Hoppediz, Luna, Ergobaby, Beco, Physio Carrier, Fidella Fusion, wrap-tai mic Poarta-ma, Marsupi Plus, sling cu inele, wrap elastic, wrap tesut, Onbu/Onbuhimo), hainute din lana merinos (Manymonths, Cosilana & Dilling), coliere pentru babywearing si alaptare, scutece textile, palarii si ochelari de soare.

In cadrul showroom-ului beneficiezi de consultanta in alegerea marsupiului potrivit de la un consilier certificat "Die Trageschule Dresden" - considerata cea mai buna scoala specializata in Babywearing.Program Showroom:

Sambata 19 Octombrie, showroom-ul este inchis.

Luni, Miercuri, Vineri: 10.00 - 18.00

Marti, Joi:                     10.00 - 19.00

Sambata:                      10.00 - 14.00

Duminica:                     inchis

Va rugam sa ne anuntati vizita in showroom cu un telefon in prealabil la numarul 0754.57.27.67


Contact:

Telefon: 0754.57.27.67; email:

contact@scutecila.ro


Adresa:

Bucuresti, sector 6, Str. Sergent Ion Marcu, nr.14, sc.2, ap.1, parter, interfon 01 (Intre mall-ul Plaza Romania si AFI Cotroceni, in spatele benzinariei Lukoil de pe bdv. Timisoara)

Locuri de parcare: va rugam sa parcati doar pe cele 2 locuri rezidentiale din fata sediului nostru semnalizate prin postere de babywearing pe geam sau pe unul din numeroasele locuri nerezindentiale din imprejurimi (de ex. cele de pe strada Vasile Adam).
Mijloace de transport in comun:

RATB: 137, 138

Tramvai: 8, 25, 35 


Modalitati de plata in showroom:

- Cash

- Card

- Transfer bancar

Pentru orice alta intrebare nu ezitati sa ne contactati telefonic: 0754.57.27.67
  
  
  

Categorii produse

  

  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?

  

  

Marturiile clientilor

 

Bună! Mulțumesc, Scutecila pentru promptitudine. Nu ma așteptam ca o comanda sa ajungă atât de repede. Ssc'ul nostru Lenny este minunat! Iar doa...

Closca Paula

Vezi mai multe marturii