Metode de plata

Scutecila.ro (scutecila.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

Plata in sistem ramburs

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Transfer bancar (ordin de plata)

Dupa trimiterea comenzii, veti primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii. Pentru accelerarea procesului, va rugam sa ne contactati si sa ne trimiteti o copie dupa ordinul de plata.

Plata la sediu

Plata se efectueaza integral la sediul magazinului.

Plata online - EuPlatesc.ro

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Plata prin card este o metoda sigura deoarece datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si incriptate.

EuPlatesc.ro ofera servicii gratuite detinatorilor de card care detin un card bancar emis in Romania (domestic sau internaţional). Orice detinator de card poate folosi cardul sau la magazinele virtuale romanesti in conditiile in care banca emitenta ii permite acest lucru.

Pentru efectuarea platii vei introduce numarul cardului tau, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso, ce contine si semnatura ta).

Aceasta metoda de plata permite tranzactii in RON, EUR si USD.

Plata online in rate prin carduri de credit

Aveti posibilitatea de a achita si in rate prin intermediul cardurilor de credit emise de:

- Banca Transilvania  - pana la 3 rate

- BCR - pana la  3 rate

- Alpha Bank - pana la 3 rate

- BRD Finance -pana la 3 rate

- CARD AVANTAJ - pana la 3 rate

- GARANTI BONUS CARD - pana la 3 rate


Important:

  • Pentru platile in rate efectuate online prin intermediul cardurilor de credit BT, BCR, BRD Finance si Alpha Bank selectati modalitatea de plata "Plata online - Euplatesc.ro".
  • Pentru platile in rate efectuate online prin intermediul cardurilor AVANTAJ si GARANTI BONUS CARD selectati modalitatea de plata "Plata online - Mobilpay".
  
  
  

Categorii produse

  

  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?

  

  

Marturiile clientilor

 

Foarte incantata de produs si de promptitudinea celor de la Scutecila.ro.

Alexandra

Vezi mai multe marturii