Transport si retururi

Modalitati de livrare:

Scutecila.ro - va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

  • Livrare prin Curier in toata tara, Livrare in 1-2 zile, Livrarea este Gratuita in toate localitatile din Romania pentru comenzile mai mari de 199 Ron; Pentru comenzi sub aceasta suma se adauga o mica taxa de transport in valoare de 14 Ron.
  • Livrari internationale: Expediem si in tarile UE. Tariful difera in functie de tara de destinatie si de greutate. Pentru a va comunica pretul va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefonic la nr.0754.57.27.67.
  • Ridicare de la sediul nostru; In acest caz nu se adauga nici o taxa suplimentara, indiferent de valoarea comenzii. Este necesara o confirmare telefonica in prealabil.


Politica de retur:

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Produsele comandate prin intermediul magazinului www.scutecila.ro pot fi returnate dacă sunt nedeteriorate şi fără urme de utilizare, cu etichetele originale, în ambalajul original nedeteriorat, acesta fiind parte a produsului. 

Pentru returnare va rugam sa utilizati un serviciu de curierat.


Contravaloarea produselor va fi rambursata în cel mult 14 zile de la data primirii produselor in contul bancar pe care va rugam sa ni-l furnizati pe adresa de email: contact@scutecila.ro.

Nu pot fi returnate: sosetele / dresurile carora le-a fost desfacuta eticheta, lenjeria intima (bustiere, sutiene si absorbante de alaptare).


Adresa de returnare:

SMART PARENTING SRL , Bucuresti, sector 6, Str. Sergent Marcu Ion, nr.14, sc.B, ap.1, parter, interfon 01