Transport si retururi

Modalitati de livrare:

Scutecila.ro - va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

  • Livrare prin Curier in toata tara, Livrare in 1-2 zile, Livrarea este Gratuita in toate localitatile din Romania pentru comenzile mai mari de 200 Ron; Pentru comenzi sub aceasta suma se adauga o mica taxa de transport in valoare de 15 Ron.
  • Livrari internationale: Expediem si in tarile UE. Tariful difera in functie de tara, destinatie si greutate. Pentru a va comunica pretul va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefonic la nr.0754.57.27.67.
  • Ridicare de la sediul nostru; In acest caz nu se adauga nici o taxa suplimentara, indiferent de valoarea comenzii. Este necesara o confirmare telefonica in prealabil.


Politica de retur:

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Produsele comandate prin intermediul magazinului www.scutecila.ro pot fi returnate dacă sunt nedeteriorate şi fără urme de utilizare, cu etichetele originale, în ambalajul original nedeteriorat, acesta fiind parte a produsului. 

Daca doresti sa efectuezi un retur te rugam sa completezi cererea de retur disponibila in contul tau de client sau ne trimiti un email la adresa: contact@scutecila.ro. Te vom contacta in scurt timp pentru a stabili toate detaliile.

Pentru localitatile fara kilometri suplimentari aflate in aria de acoperire Fancourier putem sa generam noi solicitare de ridicare pentru produsele pe care doriti sa le returnati. In acest caz, tariful de retur va fi pe contractul nostru va fi 15 Ron, suma ce se va retine din suma de rambursat.

Alternativ, returnarea poate fi efectuata prin ce companie de curierat doriti cu mentiunea ca plata tarifului de retur cade in sarcina clientului.

Contravaloarea produselor va fi rambursata în cel mult 14 zile de la data primirii produselor:

  • daca ai optat pentru plata ramburs: in contul bancar pe care va rugam sa ni-l furnizati pe adresa de email: contact@scutecila.ro
  • prin refund, direct din contul din care ai efectuat plata - daca ai achitat online

Nu pot fi returnate: sosetele, dresurile, sutienele, bustierele carora le-a fost desfacuta eticheta.

Adresa de returnare:

SMART PARENTING SRL , Bucuresti, sector 6, Str. Lucăcești, nr 13

Telefon: 0754.572767