Despre noi

Sunt o mamica ce odata cu aparitia primului bebe m-am orientat din ce in ce mai mult catre produse naturale (fara substante chimice, conservanti, parfumuri sintetice, alergeni etc).

 Am inceput prin a cauta o alternativa naturala la scutecele de unica folosinta. Astfel am descoperit scutecele refolosibile de care am fost foarte incantata.Observand interesul parintilor pentru acest tip de produse ne-am decis sa deschidem si un magazin online.

Ulterior, am extins gama oferita cu port-bebe-uri ergonomice, haine de lana merinos, cosmetice si detergenti Bio si alte produse pe care le utilizam si le iubim.

Din pasiune pentru purtarea bebelusilor, din aprilie 2016 am devenit  consultant babywearing, certificat Die Trageschule Dresden - considerata cea mai buna scoala specializata pe Babywearing.

In prezent, pe Scutecila.ro gasiti cea mai variata gama de marsupii ergonomice, iar in cadrul showroom-ului nostru va putem oferi consultanta babywearing, pentru a alege sistemul de purtare potrivit, in functie de varsta si dezvoltarea bebelusului.


Te invit si pe tine sa descoperi produsele oferite de noi, iar daca doresti consultanta in alegerea unui sistem de purtare sau ai orice alta intrebare nu ezitas sa ne scrii la adresa: contact@scutecila.ro sau sa ne suni la 0754.57.27.67.


Alina Nitu

Certified Carrying School Consultant

Die Trageschule®