Suntem o afacere de familie pasionată de creșterea copiilor sănătoși și fericiti prin promovarea produselor naturale, sustenabile și certificate pentru bebeluși și copii.

      Am început această afacere din dragoste și dorința de a oferi familiilor opțiuni sănătoase pentru copiii lor, știind cât de important este să oferiți copilului dumneavoastră cele mai bune produse disponibile. Fiecare produs din magazinul nostru este selectat cu grijă pentru a fi sigur și sănătos. Căutăm produse naturale, organice și sustenabile, astfel încât să putem ajuta la protejarea mediului înconjurător pentru a oferi un viitor mai bun pentru copiii noștri și pentru generațiile viitoare.

      Avem o echipă pasionată și dedicată care vă stă la dispoziție și va oferă consultanță personalizată în alegerea celor mai bune produse potrivite nevoilor dumneavoastră.

      Te invitam si pe tine sa descoperi produsele oferite de noi iar pentru orice intrebare nu ezita sa ne scrii la adresa: contact@scutecila.ro sau sa ne suni la 0754.57.27.67.

Alina Nitu