Set PicassoTiles Rachetă - 32 piese magnetice de construcție

Picasso Tiles
215,00 RON (TVA inclus)
Livrare: GRATUIT in toata tara pt comenzi peste 200 Ron; 15 Ron sub aceasta suma.
Picasso Tiles
Stoc limitat
Disponibil in stoc

Descriere

   Set Rachetă cu 32 piese magnetice de construcție, jucărie educativă STEM care le dezvoltă copiilor inteligența. 


   VISEAZĂ MĂREȚ ȘI CONSTRUIEȘTE MĂREȚ - Cu PicassoTiles, creativitatea copilului tău nu are limite. Poți oricând adăuga mai multe piese capodoperei lui. Acest set magnetic de construcție „Rachetă” conține 2 pentagoane, 5 triunghiuri dreptunghice, 5 triunghiuri isoscele și 20 de pătrate - suficiente pentru a construi o rachetă sau pentru a fi folosite împreună cu alte seturi de construcție PicassoTiles, oferindu-i copilului posibilități nelimitate de a crea structuri unice de design și de a-și dezvolta creativitatea și inteligența. 

   ÎNVAȚĂ PRIN JOACĂ - Nu e niciodată prea devreme să începi să le dezvolți copiilor abilitățile STEM (Știință, Tehnologie, Inginerie și Matematică), prin învățare vizuală, un puternic simț al culorilor, prin abilități motorii, prin învățarea formelor geometrice, a polarității magnetice, a matematicii, a designului arhitectural 3D, a ingineriei structurale etc. În plus, acest set îi menține ocupați ore întregi, făcând învățarea distractivă și aducând liniște în casă. 

   CREATIVITATE DINCOLO DE IMAGINAȚIE -  Setul acesta susține dezvoltarea creierului copilului. Încurajează creativitatea, aceasta fiind un factor cheie pentru succes în mediul de azi în continuă schimbare. Distractiv, este un joc educativ perfect de dat cadou sau de avut în grădinițe și școli. Nu se va demoda niciodată. Este proiectat pentru a dezvolta coordonarea mână-ochi și abilitățile de rezolvare a problemelor la toate vârstele, de la grădiniță la școală. 

   ȘTIINȚIFIC ȘI ARTISTIC - PicassoTiles a făcut-o din nou: Toate domeniile STEAM (Știință, Tehnologie, Inginerie, Artă și Matematică) într-un singur set! Le permite copiilor să învețe prin joacă intuitivă și scoate la suprafață tot ce au mai bun de oferit din punct de vedere creativ, fiind în același timp avansat din punct de vedere tehnic, arhitectural, sau al inteligenței. 

   FĂRĂ BPA & NON-TOXICE - Sigure și distractive pentru toată lumea. Sigure pentru copii, fără plumb. Puteți sta liniștiți când copiii se joacă cu piesele magnetice PicassoTiles. Fiecare piesă este testată pentru ca să fie sigură pentru joacă. Toate produsele PicassoTiles sunt fără BPA și sunt testate pentru toate elementele toxice. Nu vrem ca cei mici să se joace cu jucării toxice. Setul e potrivit pentru copiii peste 3 ani, și singuri, și în grup. Încurajăm joaca în grup pentru a dezvolta spiritul de echipă și pentru a crea amintiri distractive. Ușor de construit și de strâns apoi la finalul jocului. 

   TERAPEUTIC - Cu ajutorul acestui set puteți să-i „eliberați” pe copii de dependența de electronice sau de ecrane (televizor, jocuri, smartphone, tablete), care sunt periculoase pentru ochii lor și pentru creierul lor în dezvoltare. 


   Ce primiți în cutie:

    • 20 x pătrate magnetice
    • 5 x triunghiuri dreptunghice
    • 5 x triunghiuri isoscele
    • 2 x pentagoane. 

    PicassoTiles este un set distractiv de construcție care utilizează magneți inserați în piese. Aceste piese îi captivează pe copii (și pe adulții creativi) și îi determină să realizeze adevărate lucrări de artă 2D și 3D, lucrări care sigur vor fi apreciate de cei ce iubesc învățarea creativă, activă.  Piesele PicassoTiles îi ajută pe copiii creativi să deprindă cunoștințe de bază din fizică mecanică, arhitectură și construcții. Piesele magnetice îi mai ajută să învețe despre forme și magnetism. Prin integrarea dinamicii magnetismului în jocul de construcție cu piese geometrice, seturile PicassoTiles oferă o nouă dimensiune procesului general de învățare și creativitate.

    Jocul cu piesele magnetice dezvoltă aptitudini motorii fine pentru că cei mici încep prin a așeza piesele una peste alta, apoi fac modele plate bidimensionale, apoi 3D și cu timpul creații complexe. Seturile de joacă magnetice mențin interesul și atenția copilului, îi dezvoltă aptitudini critice de construcție și promovează jocul imaginar și creativitatea.

    Seturile de piese magnetice de construcție PicassoTiles tunt compatibile unul cu altul si de asemenea sunt compatibile cu seturile MagnaTiles și Playmags.

    Cumpărate frecvent impreună

    Detalii

    Ce spun clientii

    Detii sau ai utilizat produsul?
    Posteaza review