Set PicassoTiles 152 piese magnetice de construcție

Picasso Tiles
655,00 RON (TVA inclus)
Livrare: GRATUIT in toata tara pt comenzi peste 200 Ron; 15 Ron sub aceasta suma.
Picasso Tiles
Stoc limitat
Disponibil in stoc

Produse similare

Descriere

  Set educativ STEM PicassoTiles 152 de piese magnetice de construcție colorate, transparente, cu piese - oglindă. 


  JUCĂRII PREMIATE ȘI APROBATE DE ORGANIZAȚIILE STEM - Înainte de 5 ani este perioada critică pentru dezvoltarea copilului. Produsele educative PicassoTiles sunt aici să-i ajute să evolueze jucându-se! Setul de 152 piese magnetice de construcție îi va ajuta pe copii să recunoască formele și să-și dezvolte simțul culorilor construind structuri open-ended nelimitate, de la o mașinuță mică la un castel mare. 

  IDEI NELIMITATE DE JOACĂ - Partea frumoasă a pieselor magnetice de construcție este că sunt minunate nu doar de sine stătător ca set, dar au și posibilitatea de a fi combinate cu alte seturi de piese magnetice ȘI cu alte jucării: cu mașinuțe pentru care ați construit un garaj, cu animale cărora le-ați construit o fermă, cu păpuși cărora le-ați construit o casă mobilată etc. Nu doar atât, dar vă puteți juca cu ele și înăuntru, dar și afară! Pe masă sau pe podea. Pe pavajul curții sau în parc. Peste tot! 

  PIESE NOI OGLINDĂ - Piesele extra de construcție cu oglinzi sunt incluse pentru a duce joaca la alt nivel. Adăugați-le pentru a crea reflexii, pentru a mări spațiile și a da impresia unor structuri mai mari. Sau poate în castelul prințesei e nevoie de un dressing cu oglinzi!

  SE CONECTEAZĂ ÎNTOTDEAUNA - Piesele magnetice se conectează de sus până jos, chiar și pe margini, indiferent de orientare. Și nu se prăbușesc ușor. Magneții puternici din interior le oferă copiilor posibilitatea de a construi structuri mari, solide, și de la podea, și de pe o masă, și pe un perete magnetic (frigider, ușă de garaj, calorifer). Piesele magnetice de construcție  PicassoTiles sunt proiectate să se potrivească bine în mânuțele copiilor, pentru ca ei să le apuce bine. În plus, plasticul ABS este non-toxic, fără BPA și incredibil de rezistent! 

  CAMERĂ DE JOACĂ ORDONATĂ - Piesele magnetice de construcție nu doar că-i aduc copilului posibilități nelimitate de a crea orice își imaginează, dar sunt și foarte ușor de strâns și stocat când termină joaca. Se lipesc bine împreună, se stivuiesc una peste alta și la final veți avea o cameră de joacă sau o clasă curată și ordonată. 


  Ce primiți în cutie:

   • 8 x piese magnetice în formă de L
   • 34 x triunghiuri echilaterale magnetice
   • 28 x triunghiuri ascuțite magnetice
   • 1 x bază de mașinuță magnetică
   • 12 x sferturi de cerc magnetice
   • 18 x dreptunghiuri mici magnetice
   • 24 x pătrate magnetice
   • 6 x piese oglindă magnetice
   • 4 x pătrate magnetice decupate cu romb
   • 4 x piese magnetice în formă de H 
   • 8 x triunghiuri lungi
   • 5 x triunghiuri dreptunghice


    PicassoTiles este un set distractiv de construcție care utilizează magneți inserați în piese. Aceste piese îi captivează pe copii (și pe adulții creativi) și îi determină să realizeze adevărate lucrări de artă 2D și 3D, lucrări care sigur vor fi apreciate de cei ce iubesc învățarea creativă, activă.  Piesele PicassoTiles îi ajută pe copiii creativi să deprindă cunoștințe de bază din fizică mecanică, arhitectură și construcții. Piesele magnetice îi mai ajută să învețe despre forme și magnetism. Prin integrarea dinamicii magnetismului în jocul de construcție cu piese geometrice, seturile PicassoTiles oferă o nouă dimensiune procesului general de învățare și creativitate.

    Jocul cu piesele magnetice dezvoltă aptitudini motorii fine pentru că cei mici încep prin a așeza piesele una peste alta, apoi fac modele plate bidimensionale, apoi 3D și cu timpul creații complexe. Seturile de joacă magnetice mențin interesul și atenția copilului, îi dezvoltă aptitudini critice de construcție și promovează jocul imaginar și creativitatea.

    Seturile de piese magnetice de construcție PicassoTiles tunt compatibile unul cu altul si de asemenea sunt compatibile cu seturile MagnaTiles și Playmags.

    Cumpărate frecvent impreună

    Detalii

    Ce spun clientii

    Detii sau ai utilizat produsul?
    Posteaza review