Scaun auto copii i-Size Axkid One 2+ (40-125 cm) Tile Melange

Axkid
4.290,00 RON (TVA inclus)
Livrare: GRATUIT in toata tara pt comenzi peste 200 Ron; 15 Ron sub aceasta suma.
Axkid
Stoc limitat
Disponibil in stoc

Descriere

Axkid One – o nouă generație de scaune auto rear-facing

Axkid One setează un nou standard în ceea ce privește siguranța scaunelor auto.

Este singurul scaun auto rear-facing cu ISOFIX de pe piață, care este aprobat i-Size până la 125 cm/23 kg, ceea ce înseamnă că micuțul dumneavoastră poate călători rear-facing cu doi ani mai mult decât în celelalte scaune auto cu ISOFIX de pe piață. Poziționarea rear-facing este de 5 ori mai sigură pentru copiii cu o vârstă de până la 6-7 ani. 

Cel mai sigur scaun auto pe care l-am construit vreodată – scaun auto prevăzut cu ISOFIX, exclusiv rear-facing, aprobat până la 125 cm sau până la aproximativ vârsta de 7 ani (i-Size)

Un singur scaun auto pentru întreaga copilărie   Axkid One poate fi utilizat din prima zi de viață până la aproximativ 7 ani. Nu este necesar să mai cumpărați un alt scaun auto (este necesară doar o pernă insert suplimentară – Axkid One Plus). 

RECOMANDAT PENTRU COPII:

– aflați în categoria 0 – 23 kg
– cu o vârstă cuprinsă între 0 – 7 ani
– cu o înălțime situată între 40 și 125 cm ( pentru bebelusii sub 61 cm se foloseste perna insert moale care este inclusa in pachet)

DETALII TEHNICE:

– scaun auto exclusiv rear-facing
– inaltimea minima de la care scaunul e potrivit copiilor este de 40 de cm
– prevăzut cu sistem ISOFIX, omologat până la 125 cm
– reglarea tetierei și tensionarea centurilor se poate face cu o singură mână
– 12 poziții de reglare a tetierei
– prevăzut cu protecție la impact lateral ASIP
– centură internă de prindere în 5 puncte
– bara frontală poate fi îndepărtată
– sistem de ventilare integrat
– husă detașabilă
– cântărește doar 10 kg
– 14 poziții de reglare a piciorului de sprijin
– sistemul culisant oferă mai mult spațiu la picioare


Oferă cel mai bun spațiu suplimentar la picioare – Axkid One este spațios, iar modul de reglare al scaunului oferă copilului mai mult spațiu la picioare și acces ușor.

Ușor de utilizat – noul design culisant pe șine facilitează așezarea copilului în scaun. 

Design inovator mai ușor – cântărește cu 30% mai puțin decât celelalte scaune auto de pe piață și este construit cu mai puțin plastic. 

Instalare rapidă și sigură garantată – trebuie doar să îl fixați în conectorii ISOFIX, să pliați piciorul de sprijin, să eliberați bara anti-rotație și scaunul este pregătit. 

Cel mai bun spațiu la picioare de pe piață

Axkid One este montat pe șine care permit reglarea scaunului înainte și înapoi cu o singură mână, până la 30 cm. Această caracteristică unică soluționează dezavantajele anterioare ale scaunelor auto montate cu spatele la sensul de mers. Este mai ușor de așezat copilul în scaun deoarece unghiul de înclinare este mai larg. Pentru copiii mai mari, cadrul de siguranță poate acționa ca un mâner care îi ajută să urce și să coboare din scaun. Nu are nevoie de funcții pivotante. Copiii mai mari pot călători confortabil până la vârsta de 7 ani sau până la 125 cm deoarece designul barei anti-rotație oferă spațiu suplimentar la picioare în comparație cu alte scaune de pe piață. Datorită montării pe șină a scaunului, este ușor să îi oferiți pasagerului din față spațiu suplimentar, atunci când este necesar, fără a scoate scaunul din mașină. Trebuie doar să împingeți scaunul înapoi spre banchetă. Niciun alt scaun de pe piață nu este prevăzut cu astfel de caracteristici. 

Instalare rapidă și sigură în doar 30 de secunde

Multe scaune auto, montate atât cu fața, cât și cu spatele la sensul de mers sunt montate incorect, împiedicând astfel siguranța scaunului. Prin urmare, Axkid One vă pune la dispoziție un set de șase pași explicativi  pentru instalare și o bară anti-rotație care se tensionează automat, prevăzută cu un sunet integrat, care vă indică dacă scaunul este în poziție optimă. În combinație cu conectorii ISOFIX și greutatea mai redusă a scaunului, modul de manevrare al acestuia este mult mai ușor. Vă garantăm că puteți instala scaunul în mai puțin de 30 de secunde. 

Confort de la 0 la 7 ani

Axkid One este echipat cu sistem Sleepwell care permite ajustarea unghiului de înclinare al scaunului până la 42 de grade. Asta înseamnă că Axkid One poate fi înclinat pentru a fi utilizat drept scoică pentru bebeluși împreună cu perna insert One + în primele luni de viață ale celui mic. De asemenea, și copiii mai mari vor aprecia acest unghi de înclinare și vor adormi mai ușor în călătoriile lungi.

Un design puternic și mai ușor, dezvoltat în Suedia

Axkid One este construit cu un design nou și inovator care folosește aluminiu și oțel întărit pentru a forma un cadru de siguranță care acționează ca un cocon pentru protecția celui mic. Scaunul în sine este construit din materiale care absorb șocurile pentru a reduce la minim forțele care intervin în cazul unui impact. De asemenea, am adăugat găuri de ventilație în scaun pentru a menține senzația de răcoare pentru copil în lunile toride de vară. Tot scaunul cântărește cu 10 kg mai puțin, oferind posibilitatea copiilor mai mari și mai grei să călătorească cu spatele la sensul de mers până la 7 ani. 

Pentru perioada caldă, va recomandăm un accesoriu foarte util: husa de vara din bambus.

In cazul in care doresti sa testezi scaunul auto Axkid One+, te invitam in showroom Scutecila.ro (Bucuresti).

Instructiuni de montare:Detalii

Brand
Model Scaun Auto
Axkid One 2 & One 2+

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review