Casuta apelor- Grimm's Spiel und Holz Design

87,50 RON (TVA inclus)
Livrare: GRATUIT in toata tara pt comenzi peste 200 Ron; 15 Ron sub aceasta suma.
Stoc limitat
Disponibil in stoc

Produse similare

Descriere

Casuta apelor- Grimm's Spiel und Holz Design

Jucariile Grimm's Spiel und Holz Design ofera o bogata experienta senzoriala, specifica materialelor naturale. Jucaria poate fi gustata, aruncata, pipaita, ciocanita, ascultata, favorizand astfel cunoasterea nemijlocita a caracteristicilor sale senzoriale.

Va mai aduceti aminte de Zana apelor? Dar de sirenele ce se leagana pe spuma valurilor? Mai stiti povestile lor fermecate citite la ceas de liniste de mami sau de bunica?

Nicaieri povestile nu sunt mai viu primite decat in sufletul copiilor. Acolo este inca loc pentru zane si spiridusi, pentru pitici cu barbi stufoase si elfi inaripati, pentru stelute si unicorni. Povestile inspira si anima imaginatia copiilor, imbogatind continuu sufletul cu imagini pline de continut.

Casuta apelor este rodul unei astfel de povesti. O poveste fara sfarsit, ce asteapta sa fie mereu descoperita si reinventata...Designul simplu, organic, recomanda aceasta jucarie pentru jocurile de imaginatie.

Jucaria Casuta apelor este recomandata copiilor incepand cu varsta de 0 ani, fiind utila atat pentru activitati senzoriale (atingere, sunet, culoare) cat si pentru activitati de stivuire, sortare, deprinderea echilibrului formelor non-geometrice. Pentru copii mai maricei ea reprezinta un excelent punct de plecare pentru joc imaginativ, ce combina si asociaza diverse povesti si personaje, favorizand astfel dezvoltarea imaginatiei si a vocabularului.

Recomandare de varsta: 0+

Dimensiuni: 6 piese cu forme neregulate din lemn de tei pictat manual cu culori non-toxice pe baza de apa, inaltime 12cm.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review