Boba wrap elastic Blush Meadow (bambus+bumbac) - Marsupiu ergonomic

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
Boba
336,00 RON (TVA inclus)
Livrare: GRATUIT in toata tara pt comenzi peste 200 Ron; 15 Ron sub aceasta suma.
Boba
Vezi alte optiuni

Descriere

Wrapul elastic Boba este renumit ca fiind cel mai ușor și mai bun sistem de purtare pentru nou-născuți.  Pentru vara Boba a lansat un nou wrap elastic din materiale potrivite chiar si cand afara este cald!  Un wrap elastic din bambus și bumbac

Wrapurile cu bambus sunt foarte moi și fine.

 • De aceea sunt recomandate și pentru părinții începători în purtarea bebelușului, pentru că sunt ușor de legat.
 • Bambusul este, de asemenea, perfect pentru zilele însorite de vară, dând o senzație de răcorire.
 • Fibrele de bambus au o esență naturală care protejează planta împotriva bacteriilor și ciupercilor. Astfel, fibrele de bambus sunt  hipoalergenice, ideale pentru multe probleme de piele, alergii și dermatite. 

Compoziție: Bambus 68%, Bumbac 25%, Spandex 7%.

Spandexul îi dă acea binecunoscută proprietate wrapului elastic Boba, aceea că nu trebuie să calculezi spațiu pentru bebeluș când legi wrapul, îl legi simplu pe tine și bebe va sta perfect, și dacă e mare, și dacă e mic.

Wrap-ul pentru bebeluşi Boba Wrap este creat având elasticitatea optimă, potrivindu-se perfect pe corpul dumneavoastră, fără să fie nevoie să reajustaţi legăturile atunci când vă poziţionaţi bebeluşul înăuntru. Când vă veţi purta nou-născutul, bebeluşul prematur, sau chiar şi copilaşul dumeavoastră mai mare în Boba Wrap, apropierea şi ritmul inimii dumneavoastră îl vor calma.

Nu există bebeluş prea mic pentru Boba Wrap, chiar şi bebeluşii prematuri se dezvoltă mult mai bine purtaţi aproape de mamă în acest wrap. Veţi descoperi cât de bine doarme orice bebeluş în Boba Wrap. De asemenea, Boba Wrap este ideal pentru alăptarea discretă a bebeluşului.

Boba Wrap creşte cu bebeluşul dumneavoastră în timp. Şi este potrivit oricărui adult, oricine poate să-şi poarte bebeluşul. Boba Wrap-ul este ideal pentru primul an al bebeluşului, dar dacă doriţi vă puteţi purta şi copilaşul de doi ani în el. Fiecare Boba Wrap este testat până la 20 kg, deci puteţi să vă bazaţi pe el, să aveţi mâinile libere şi să ştiţi că bebeluşul este în siguranţă.

Boba Wrap-ul distribuie greutatea bebeluşului pe întregul dumneavoastră spate şi are bretelele foarte late, astfel încât să se împartă greutatea pe suprafaţa umerilor.

Boba Wrap-ul este blând şi totuşi puternic. Design-ul ergonomic asigură faptul că nu există puncte de presiune nici asupra dumneavoastră, nici asupra bebeluşului. Din această cauză, nu există limite de timp pentru cât poate fi purtat bebeluşul în Boba Wrap. El stă în wrap aşa cum e natural, în braţele mamei şi aşa se dezvoltă cel mai sănătos. Acest lucru vă va da siguranţa să vă purtaţi bebeluşul oriunde veţi merge, toată ziua, fără griji.

Caracteristici:

 • Poziţii de purtat: pentru nou-născuţi cu picioarele broscuţă, genunchii la piept, şi pentru bebeluşi mai mari cu picioarele afară
 • Materialul rezistă până la 16 - 20 kg.
 • Este un mijloc de purtare care vă lasă ambele mâini libere
 • Este ideal pentru alăptare
 • Se poate spăla la maşină
 • Se leagă simplu, fără să fie nevoie să ghiciţi cât loc trebuie să lăsaţi pentru copil. 

Mărime unică. Lăţime 50,8 cm. Lungime 503 cm.

Wrapul pentru bebeluşi de la Boba este mijlocul ideal de purtare pentru bebeluşi, de la naştere, fără catarame, cureluşe sau capse! Pur şi simplu legaţi materialul strâns pe corpul dumneavoastră şi wrapul se va potrivi perfect de fiecare dată - perfect şi pentru începători, şi pentru avansaţi!


Boba Baby Wrap este wrapul perfect – din cauza materialului unic şi a legării simple şi fixe, cu care nu trebuie să ghiciţi mereu cât spaţiu trebuie lăsat pentru bebeluş. Wrapul Boba este o alegere minunată şi pentru începători, şi pentru avansaţi. Designul simplu, fără catarame, curele sau nasturi, face ca acest mijloc de purtare să fie comod şi pentru dumneavoastră, şi pentru bebeluş. Datorită distribuţiei uniforme a greutăţii bebeluşului, nu există limită de timp în care bebeluşul să stea în wrap, aşa că vă puteţi calma şi alina bebeluşul cu căldura dumneavoastră, cu vocea, cu mişcarea şi cu ritmul bătăilor inimii, cât timp sunteţi amândoi mulţumiţi!


Beneficii:

 1. oferă un sprijin minunat pentru căpşoarele şi gâturile micuţe – mai ales atunci când bebeluşul dumneavoastră adoarme.
 2. bebeluşul dumneavoastră intră perfect în wrap de fiecare dată! – nu trebuie să ghiciţi cât loc să-i lăsaţi înăuntru în wrap, şi nu trebuie să vă stresaţi că e prea strâmt sau prea larg.
 3. se potriveşte perfect pe dumneavoastră – pur şi simplu legaţi wrapul strâns pe corp, şi se va potrivi indiferent ce siluetă aveţi!
 4. material de bună calitate – tricot de bambus și bumbac dens cu puţin spandex – materialul ideal pentru babywearing!
 5. alăptarea discretă nu este o problemă – nu e nevoie să scoateţi bebeluşul afară din wrap, şi nici nu trebuie să folosiţi alte materiale pentru discreţie.
 6. şoldurile şi picioarele bebeluşului dumneavoastră sunt sprijinite şi nu atârnă în jos.
 7. nu există puncte de presiune pe bebeluş – nu există puncte de presiune pe şoldurile şi pe coloana vertebrală în dezvoltare
 8. este durabil – materialul robust care nu se întinde şi care nu-şi modifică forma nici după spălari repetate şi purtat intensiv.
 9. se simte moale pe pielea bebeluşului dumneavoastră.
 10. este ajustabil – cedează doar puţin, cât să nu fie nevoie de reajutarea lui pentru a se potrivi copilului.
 11. este mult mai confortabil decât să îţi porţi copilul într-o scoică de maşină sau într-un carrier mai voluminos.
 12. este sigur – nu se încreţeşte, nu se bombează, nu se lărgeşte şi nu atârnă atunci când e folosit.
 13. creşte cu dumneavoastră şi cu bebeluşul dumneavoastră – este optim pentru nou-născuţi, şi totuşi puteţi să continuaţi să vă purtaţi bebeluşul cu acest wrap atâta timp cât vă simţiţi amândoi confortabil.
 14. nici un bebeluş nu e prea mic – wrapul este proiectat chiar şi pentru cei mai mici bebeluşi.
 15. ideal pentru kangaroo care – nou-născuţii prematuri prosperă, se dezvoltă la maxima lor capacitate atunci când sunt înfăşuraţi pe corpul părintelui într-un Boba Wrap.
 16. nu e pe mărimi – adulţii de orice dimensiune pot să folosească wrapul şi să-l împrumute şi altora.
 17. este bilateral – pentru că materialul vine foarte lat pe ambii umeri, greutatea se distribuie perfect pe tot corpul purtătorului.
 18. nu există limită de timp pentru cât de mult vă puteţi purta bebeluşul într-un wrap – nu există puncte de presiune pe mamă sau pe bebeluş, aşadar vă puteţi purta copilul atâta timp cât dumneavoastră şi el vă simţiţi confortabil.
 19. nu sunt cureluşe de închis sau catarame sau nasturi – designul este simplu.
 20. distribuie uniform greutatea bebeluşului dumneavoastră – oferă un sprijin mult mai bun decât purtatul în braţe, pe un umăr sau pe şold.
 21. instrucţiunile sunt incluse.
 22. este perfect pentru călătorii – este compact şi este minunat şi pe teren denivelat, şi în locuri aglomerate.
 23. se curăţă uşor – spălaţi, uscaţi, şi e gata de folosire!
 24. este confortabil – se mişcă împreună cu corpul dumneavoastră, nu vă restricţionează mişcările.
 25. este convenabil ca preţ – are o mare valoare având în vedere faptul că probabil bebeluşul dumneavoastră va învăţa să umble şi încă va putea sta în wrap dacă asta îşi doreşte.
 26. este o soluţie de somn naturală – fără plastic, fără muzică, fără scaune balansate – doar dumneavoastră – calmându-vă şi alinându-vă bebeluşul cu căldura dumneavoastră, cu vocea, cu mirosul, cu mişcarea şi cu ritmul inimii dumneavoastră. Nu există un mod mai natural de a vă adormi bebeluşul.

Cum montam wrap-ul elastic?


Cum pozitionam bebelusul in wrap?Cum să îţi alăptezi bebelusul în wrap-ul Boba:

Cumpărate frecvent impreună

Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review